ONLINE: Od 18:45 Konferenční liga proti Unionu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:45 Konferenční liga proti Unionu

Slávisté od 18:45 hrají v Edenu úvodní zápas zakladní skupiny Konfereční ligy proti Unionu Berlín. Ve středu zálohy hraje Ibrahim Traoré, na hrotu začíná Stanislav Tecl.

Trenér Jindřich Trpišovský pro premiéru v nově vzniklé Evropské konferenční lize do branky nasadil Aleše Mandouse. Na krajích obrany hraje Alexander Bah a Oscar. Ve středu si vedle Tarase Kačaraby odbude svou slávistickou premiéru v evropských pohárech Aiham Ousou. Ve středu zálohy obstarají práci Ibrahim Traoré, Petr Ševčík a Ondřej Lingr. Staniclava Tecla na hrotu budou z křídel podporovat Lukáš Masopust a Ubong Ekpai.

Tomáš Holeš chybí kvůli trestu za červenou kartu z odvety play off Evropské ligy proti Legii. Ondřej Kolář, Ondřej Kúdela a Srdjan Plavšić chybí ze zdravotních důvodů.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články