ONLINE: Od 18:45 čtvrtfinále UECL, vrací se Kúdela | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:45 čtvrtfinále UECL, vrací se Kúdela

Slávisté vstupují do třetího evropského čtvrtfinále za čtyři roky. S Ondřejem Kúdelou v sestavě vyzvou v 18:45 Feyenoord.

Trenér Jindřich Trpišovský udělal oproti zápasu v Plzni čtyři změny. Ve středu obrany startuje poprvé od srpna Ondřej Kúdela. Do středu zálohy se vrací Maksym Talovjerov. Na pravém křídle operuje Ivan Schranz.

Ze zdravotních důvodů nejsou k dispozici Lukáš Masopust, Petr Ševčík, Daniel Samek a Michael Krmenčík. Kvůli dlouhodobému zranění chybí Jan Bořil.

Kvůli červeným kartám z předchozího utkání nebudou hrát Aiham Ousou a Srdjan Plavšić. Na soupisce pro evropské poháry nefigurují Přemysl Kovář, David Hovorka, David Jurásek, Lukáš Provod, Jakub Hromada a Daniel Fila.

Utkání začíná v 18:45 a v přímém přenosu ho odvysílá ČT sport.

Sestava: Kolář – Bah, Kačaraba, Kúdela, Oscar – Talovjerov, Holeš – Schranz, Traoré, Olayinka – Sor
Lavička: Mandous, Sirotník, Tecl, Madsen, Lingr, A. Pudil, M. Pudil, Biegon, Žitný, Beránek, Trédl

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články