ONLINE: Od 19:00 doma proti Příbrami | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 doma proti Příbrami

Sešívané čeká od 19:00 v rámci 13. kola FORTUNA:LIGY souboj Proti Příbrami, která se nachází na čtrnácté příčce tabulky.

Po reprezentační přestávce se slávisté představí na domácím hřišti proti 1.FK Příbram. Důležité ligové utkání, které je generálkou na zápas Ligy mistrů s Barcelonou, začíná v 19:00. Odvysílá ho v přímém přenosu O2 TV Fotbal.

Trenér Jindřich Trpišovský se při výběru sestavy nemohl spolehnout na vykartovaného Jana Bořila. Zdravotní potíže nepustí do hry ani trio Peter Olayinka, Ibrahim Traoré a David Hovorka. Své zranění naopak doléčil Laco Takács, který je připraven na lavičce.

Před brankářem Ondřejem Kolářem hraje obranná čtveřice Tomáš Holeš, Ondřej Kúdela, Michal Frydrych a Jaroslav Zelený. Střed zálohy tvoří Tomáš Souček spolu s Josefem Hušbauerem a Petrem Ševčíkem, křídelní pozice obsadili Lukáš Masopust a Lukáš Provod. Na hrotu útoku hraje od začátku kapitán Milan Škoda.

Sestava: Kolář – Holeš, Kúdela, Frydrych, Zelený – Souček – Masopust, Hušbauer, Ševčík, Provod – Škoda
Náhradníci: Kovář, Coufal, Stanciu, Tecl, van Buren, Takács, Hora

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste osobně v Sinobo Stadium, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články