ONLINE: Od 19:00 druhé kolo v Teplicích | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 druhé kolo v Teplicích

Po výhře ve Zlíně hrají sešívaní další venkovní zápas, tentokrát hrají Na Stínadlech proti Teplicím.

Oproti duelu ve Zlíně udělal Jindřich Trpišovský celkem čtyři změny v sestavě. Ve stoperské dvojici nastoupí vedle Tarase Kačaraby navrátilec z reprezentace David Zima.

Na pravém křídle bude tentokrát úřadovat Ivan Schranz, do středu zálohy se vrací reprezentant Petr Ševčík. Jako kapitán tým povede brankář Ondřej Kolář

Zdravotní problémy nepustí do zápasu střelce jediné branky sešívaných z prvního kola Jana Kuchtu, toho na hrotu nahradí Petar Musa, který na jaře hostoval v bundesligovém Unionu Berlín.

Kvůli zdravotním problémům není v nominaci Jan Bořil a Mick Van Buren, zápasovou kondici ještě dohání Michael Krmenčík. Na lavičce už jsou připraveni Lukáš Masopust, Tomáš Holeš, Peter Olayinka a Abdallah Sima.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články