ONLINE: Od 19:00 odveta proti Ferencvárosi | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 odveta proti Ferencvárosi

Slávisté hrají v Edenu od 19:00 odvetný zápas 3. předkola Ligy mistrů proti maďarskému mistru Ferencvárosi.

Jindřich Trpišovský udělal oproti prvnímu zápasu v Budapešti v základní sestavě čtyři změny. Stoperskou dvojici utvoří s Tarasem Kačarabou opět Tomáš Holeš. Český reprezentant hrál na této pozici například v Londýně proti Arsenalu. Davida Zimu trápily drobné zdravotní problémy. Od první minuty nastoupí kvůli absenci Petra Ševčíka další účastník mistrovství Evropy - Jakub Hromada.

Vzhledem ke zranění Michaela Krmenčíka zapsala Slavia na soupisku pro evropské poháry ještě před úvodním duelem v Budapešti Stanislava Tecla. A právě čtyřnásobný mistr se Slavií začne dnešní zápas na hrotu útoku. Největší podpory se mu bude dostávat od autora hattricku z Teplic Ivana Schranze a z křídel od Lukáše Masopusta a Petera Olayinky, který se vrací do základní sestavy.

Zápas proti Ferencvárosi začíná v 19:00 a sledovat ho můžete na O2 TV Sport.

Sestava: Kolář - Bah, Holeš, Kačaraba, Oscar - Hromada, Stanciu - Masopust, Schranz, Olayinka - Tecl
Lavička: Mandous, Fülop, Zima, Sima, Plavšić, Samek, Kuchta, Traoré, Lingr, Musa

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV, můžete se nechat zápasem provést  Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články