ONLINE: Od 19:00 v Edenu proti Pardubicím | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 v Edenu proti Pardubicím

Sešívaní hrají v neděli od 19:00 utkání 28. kola FORTUNA:LIGY v Edenu proti Pardubicím. Jakou sestavu vybral trenérský tým?

Trenér Jindřich Trpišovský udělal oproti zápasu s Feyenoordem devět změn. V bráně začíná Aleš Mandous. V obraně hrají Aiham Ousou, David Hovorka a David Jurásek. Defenzivní záložní dvojici tvoří Jakub Hromada s Lukášem Provodem, útočné trio doplňují vedle Ivana Schranze Srdjan Plavšić a Ondřej Lingr. Na hrotu operuje poprvé v základní sestavě Daniel Fila.

Na lavičce je po zranění připravený Petr Ševčík a poprvé také útočník Daniel Šmiga, který minulý týden za B-tým vstřelil dvě branky.

Utkání začíná v 19:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport.

Sestava: Mandous – Bah, Ousou, Hovorka, Jurásek – Hromada, Provod – Schranz, Plavšić, Lingr – Fila
Lavička: Kolář, Olayinka, Tecl, Kúdela, Ševčík, Traoré, Šmiga

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články