ONLINE: Od 19:30 doma proti Příbrami | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:30 doma proti Příbrami

První domácí utkání sezony 2020/21 odehrají sešívaní od 19:30 v rámci 2. kola FORTUNA:LIGY proti 1. FK Příbram.

V prvním domácím utkání sezony 2020/21 přivítají sešívaní od 19:30 fotbalisty Příbrami. Pro zápas 2. kola FORTUNA:LIGY zvolil Jindřich Trpišovský téměř totožnou sestavu jako v úvodním kole proti Českým Budějovicím. Jedinou změnou je pozice stopera, kde se po boku Davida Hovorky představí Ondřej Kúdela, který už plně doléčil své zranění z konce minulé sezony. Na lavici se pak poprvé objeví jedna z letních posil Tomáš Malínský.

Utkání odvysílá v přímém přenosu O2 TV Sport, studio startuje v 19:00.

Sestava: Kolář – Coufal, Hovorka, Zima, Bořil – Traoré – Masopust, Stanciu, Ševčík, Provod – Tecl
Lavička: Kovář, Holeš, Zima, Olayinka, Kúdela, Oscar, Malínský, Musa

  TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste osobně v Edenu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články