ONLINE: Od 19:30 proti Liberci | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:30 proti Liberci

Sešívaní od 19:30 před prázdnými tribunami Sinobo Stadium vyzvou v rámci 5. kola FORTUNA:LIGY fotbalisty Liberce. Utkáním vás provede Radio Slavia se speciálními hosty.

Po drobném zranění se do sestavy vrací David Hovorka. V domácím utkání proti Liberci také poprvé od úvodních minut nastoupí dvojice posil – Nicolae Stanciu a Tomáš Holeš. Pro druhého jmenovaného to budou navíc první soutěžní minuty za Slavii.

Sestava: Kolář – Coufal, Hovorka, Frydrych, Bořil – Souček – Holeš, Hušbauer, Stanciu, Masopust– van Buren
Náhradníci: Kovář, Olayinka, Kúdela, Škoda, Traoré, Júsuf, Král

Utkání vysílá v přímém přenosu O2 TV Sport. Studio startuje v 19:10. Těm z vás, kteří služby O2 TV zatím nevyužívají, možná přijde vhod časově omezený balíček sportovních kanálů zdarma, díky kterému o zápas proti Liberci alespoň v televizi nepřijdete. Více informací v najdete v odkazu O2 TV Sport Pack zdarma

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS NAJDETE ZDE

Zápasem se můžete také nechat provést Radiem Slavia, které si můžete nyní naladit i v mobilní aplikaci CZ Radio! Exkluzivními hosty budou Marek Jarolím a David Prachař!

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články