ONLINE: Od 19:30 proti nováčkovi z Pardubic | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:30 proti nováčkovi z Pardubic

Sešívaní se od 19:30 vrací po reprezentační pauze utkáním 3. kola FORTUNA:LIGY. V Ďolíčku se utkají s nováčkem soutěže z Pardubic.

Na ligové trávníky po reprezentační pauze se sešívaní vrátí soubojem s nováčkem soutěže a mistrem uplynulého ročníku FNL z Pardubic. S ním se od 19:30 střetnou v rámci 3. kola FORTUNA:LIGY na jejich letošním exilovém hřišti v Ďolíčku. 

Trenéru Jindřichu Trpišovskému není pro utkání k dispozici David Zima, který si z reprezentačního srazu přivezl zranění. Stoperskou dvojici tak tvoří David Hovorka a Ondřej Kúdela. Další změnou je návrat Petera Olayinky do základní sestavy, ve které je poprvé od svého březnového zranění. Lukáš Provod, který na levé straně zálohy Petera na jaře nahradil, se proti Pardubicím přesouvá do středu hřiště vedle Nica Stancia a Petra Ševčíka.

Pro jednoho muže na trávníku bude mít utkání v Ďolíčku speciální význam. Vladimír Coufal při této příležitosti nastoupí ke svému 100. utkání za Slavii! 

Utkání odvysílá v přímém přenosu O2 TV Sport, studio startuje v 19:00.

Sestava: Kolář – Coufal, Hovorka, Kúdela, Bořil – Ševčík – Masopust, Stanciu, Provod, Olayinka – Tecl
Lavička: Kovář, Holeš, Oscar, Takács, Traoré, Lingr, Musa

  TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste osobně v Ďolíčku a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články