ONLINE: Od 20:00 návrat do ligy v Mladé Boleslavi | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 20:00 návrat do ligy v Mladé Boleslavi

V Mladé Boleslavi se v 20:00 sešívaní dočkají obnovy ligového ročníku v podobě zápasu 25. kola FORTUNA:LIGY.

Na ligové trávníky se slávisté vrátí po více než 11 týdnech na Městském stadionu v Mladé Boleslavi, kde je čeká utkání 25. kola FORTUNA:LIGY

Vinou zlomeniny lýtkové kosti z tréninku z předchozích týdnů sešívané nepodpoří Peter Olayinka, střelec vítězné branky z posledního vzájemného utkání. K dispozici rovněž Jindřichu Trpišovskému není proti pátému celku tabulky David Hovorka, který se ale už individuálně připravuje na svůj návrat po vážném zraněné kolene.

Nad stopery Ibrahima Traorého netradičně doplní Tomáš Holeš. Obvyklé místo Petera Olayinky na levé straně záložní řady obsadí Petr Ševčík. Na hrotu útoku se pak od úvodu představí Stanislav Tecl.

Utkání odvysílá v přímém přenosu O2 TV Sport. Studio začíná už v 19:30.

Sestava: Ondřej Kolář – Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, David Zima, Jan Bořil – Ibrahim Traoré, Tomáš Holeš – Lukáš Masopust, Nicolae Stanciu, Petr Ševčík – Stanislav Tecl
Lavička: Přemysl Kovář, Patrik Hellebrand, Lukáš Provod, Ladislav Takács, Michal Frydrych, Júsuf Hilál, Petar Musa

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články