ONLINE: Od 20:00 první kolo Finále F:L v Ostravě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 20:00 první kolo Finále F:L v Ostravě

Sešívaní se v rámci prvního kola Finále FORTUNA:LIGY představí od 20:00 na hřišti Baníku Ostrava.

V prvním kole Finále FORTUNA:LIGY nastoupí sešívaní od 20:00 na hřišti Baníku Ostrava, kde budou chtít zlomit nepříznivou bilanci a vstoupit do nadstavbové části vítězně.

Kromě dlouhodobě zraněných Davida Hovorky a Petara Olayniky nepustí zdravotní stav do utkání ani obránce Ondřeje Kúdelu. Jinak má ale trenér Jindřich Trpišovský k dispozici kompletní kádr, karetní tresty ze základní části soutěže se totiž do Finále FORTUNA:LIGY nepřenášejí.

Do základní sestavy se vrací Stanislav Tecl, kterému vypršel jednozápasový karetní trest. Na pozici stopera pak místo indisponovaného Ondřeje Kúdely nastupuje Michal Frydrych.

Utkání odvysílá v přímém přenosu O2 TV Sport

Sestava: Kolář – Coufal, Frydrych, Zima, Bořil – Ševčík, Holeš – Masopsust, Stanciu, Provod – Tecl
Lavička: Kovář, Hellebrand, Oscar, Takács, Traoré, Júsuf, Musa

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články