ONLINE: Od 20:00 v Příbrami utkání 27. kola | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 20:00 v Příbrami utkání 27. kola

Od 20:00 odehrají sešívaní v Příbrami utkání 27. kola FORUTNA:LIGY. Sešívaným chybí Petr Ševčík a Tomáš Holeš. Do základu se vrací Ibrahim Traoré.

Po dvou vítězných utkáních proti Mladé Boleslavi a Jablonci čeká sešívané v rámci 27. kola FORTUNA:LIGY souboj na hřišti posledního týmu ligové tabulky v Příbrami. Pohled na tabulku však může ledaskoho zmást, protože pod novým trenérem Pavlem Horváthem zvládli středočeši z posledních dvou kol vytěžit hned čtyři body za remízu s Ostravou a výhru v Olomouci, a tak sešívaní nečeká Na Litavce nic jednoduchého.

Kromě dlouhodobě zraněných Davida Hovorky a Petera Olayinky není trenérovi Jindřichu Trpišovskému proti Příbrami k dispozici Petr Ševčík, který léčí zranění z utkání v Mladé Boleslavi, a Tomáš Holeš. Ten si přivodil zdravotní problém v posledním domácím kole s Jabloncem. Do základní sestavy se naopak vrací Ibrahim Traoré a zaplní místo právě po Tomáši Holešovi, který se pro dvě úvodní kola po obnovení ligy usadil netradičně v záložní řadě sešívaných.

Utkání odvysílá v přímém přenosu O2 TV Sport. Studio začíná už v 19:25.

Sestava: Ondřej Kolář – Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, David Zima, Jan Bořil – Ibrahim Traoré, Ladislav Takács – Lukáš Masopust, Nicolae Stanciu, Lukáš Provod – Stanislav Tecl
Lavička: Přemysl Kovář, Mohamed Tijani, Patrik Hellebrand, Oscar Dorley, Michal Frydrych, Júsuf Hilál, Petar Musa

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články