ONLINE: Od 21:00 UECL v Edenu proti Haifě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 21:00 UECL v Edenu proti Haifě

Slávisté od 21:00 v Edenu hostí ve čtvrtém kole Evropské konferenční ligy Maccabi Haifa. Po prohře v Izraeli v domácí odvetě chytá Mandous, na hrotu hraje Kuchta.

Do obranné čtveřice se po drobných zdravotních problémech z utkání s Olomoucí vrací Oscar, jinak zůstává defenziva ve stejném složení jako proti Plzni. Ve středu zálohy tvoří hru Petr Ševčík s Ondřejem Lingrem a Danielem Samkem, který na poslední chvíli vystřídal v základní sestavě Nica, který se vrací do základní sestavy poprvé od prvního zápasu s Maccabi Haifa před dvěma týdny. 

Na hrotu hraje Jan Kuchta, kterého z křídel podporují Lukáš Masopust a Peter Olayinka. Na lavičce je poprvé od zranění z derby připravený Tomáš Holeš.

Kromě dlouhodobě zraněných Davida Hovorky a Lukáše Provoda chybí ze zdravotních důvodů Ondřej Kúdela, Stanislav Tecl, Ladislav Takács a Jan Bořil.

ZMĚNA V SESTAVĚ: Na poslední chvíli v základní sestavě vystřídal Daniel Samek zraněného Nica Stancia.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste osobně v Edenu a nemáte k dispozici Sport 1, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články