ONLINE: Od 21:00 doma proti Leverkusenu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 21:00 doma proti Leverkusenu

Sešívaní od 21:00 přivítají ve skupinovém utkání Evropské ligy v Edenu německý Bayer Leverkusen. Na beku nastoupí Lukáš Masopust, v útoku Ondřej Lingr

Ve druhém skupinovém utkání Evropské ligy se slávisté utkají doma od 21:00 s německým Bayer 04 Leverkusen

Na rozdíl od úvodního utkání v Izraeli, ve kterém nastoupili v útoku společně Petar Musa a Stanislav Tecl, zaujme proti Leverkusenu místo v útoku Ondřej Lingr. Toho ze stran podporují Tomáš Malínský s Oscarem Dorleym, pod ním pak operuje na pozici desítky Lukáš Provod. Střed zálohy obstarají Tomáš Holeš společně s Petrem Ševčíkem. Pozici pravého beka netradičně obsadí Lukáš Masopust, obrannou čtveřici pak s ním utvoří Ondřej Kúdela, David Zima a Jan Bořil. Za nimi potom nechybí sešívaná gólmanská jednička Ondřej Kolář. 

Kromě Ladislava Takácse není na lavici k dispozici ani Ondřej Karafiát, kterého ze hry vyřadilo zranění kotníku. Jeho místo na lavici zaujme vůbec poprvé v A-týmu sedmnáctiletý Denis Alijagič.

Utkání odvysílá v přímém přenosu ČT Sport, studio startuje v 20:40.

Sestava: Kolář – Masopust, Kúdela, Zima, Bořil – Ševčík, Holeš – Malínský, Provod, Oscar – Lingr
Lavička: Kovář, Stejskal, Hovorka, Stanciu, Olayinka, Tecl, Sima, Kuchta, Traoré, Musa, Alijagič

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici ČT Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články