ONLINE: Od 21:00 generálka proti Hammarby IF | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 21:00 generálka proti Hammarby IF

Svěřence Jindřicha Trpišovského čeká od 21:00 v portugalském Algarve generálka na jarní ligové zápasy proti švédskému Hammarby IF.

V posledním utkání před vypuknutím jarních ligových bojů prověří sešívané švédské Hammarby IF. Na rozdíl od velmi omlazené sestavy z minulého zápasu proti Brøndby zvolil trenér Jindřich Trpišovský na závěr soustředění v portugalském Algarve sestavu, která se daleko více podobá té, se kterou sešívaní nastupovali na podzim. Důvěru dostal ale i osmnáctiletý Lukáš Červ ve středu zálohy. Na stopera po boku Ondřeje Kúdely se pak netradičně postavil Jan Bořil. Trenérům není k dispozici ani zraněný Ladislav Takács. Ten však zápas neuvidí ani z tribuny, protože v den utkání odletěl do Prahy, kde v nejbližší době očekává narození potomka.

Přímý přenos utkání můžete sledovat na Nova Sport 2. Studio začíná v 20:55. 

Sestava: Ondřej Kolář – Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, Jan Bořil, Jaroslav Zelený – Petr Ševčík, Lukáš Červ – Lukáš Masopust, Nicolae Stanciu, Peter Olayinka – Stanislav Tecl

Náhradníci: Kovář, Holeš, Hellebrand, Toula, Provod, Oscar, Frydrych, Júsuf, Musa

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS UTKÁNÍ SLEDUJTE ZDE

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články