ONLINE: Od 21:00 odveta s Arsenalem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 21:00 odveta s Arsenalem

Slavia hraje ve čtvrtek od 21:00 odvetu čtvrtfinále Evropské ligy s londýnským Arsenalem. Jakou sestavu vybral Jindřich Trpišovský?

Pro odvetu udělal trenér Jindřich Trpišovský dvě změny. Na pravé straně zálohy začne utkání místo Oscara Dorleyho Petr Ševčík. V útoku nastoupí Jan Kuchta místo Abdallaha Simy. Obranu tvoří, stejně jako v prvním zápase (1:1), čtveřice Bah, Holeš, Zima a Bořil. Jakub Hromada začne na pozici defenzivního štítu. Záložní čtveřici vedle Petra Ševčíka doplní Stanciu, Provod a Olayinka.

Ze zdravotních důvodů nejsou do zápasu k dispozici David Hovorka a Simon Deli.

Utkání v Edenu začíná ve 21:00 a přímý přenos vysílá ČT sport. Studio začíná ve 20:30.

Sestava: Kolář – Bah, Holeš, Zima, Bořil – Hromada – Ševčík, Stanciu, Provod, Olayinka – Kuchta
Lavička: Stejskal, Kovář, Tecl, Sima, Oscar, Traoré, Masopust, Lingr, Višinský

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici ČT Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články