ONLINE: Od 21:00 odveta v Nice | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 21:00 odveta v Nice

Slavia se po 23 letech vrací do Nice, kde se s domácím celkem utká v klíčovém zápase čtvrtého kola letošního ročníku Evropské ligy.

Slavia se po domácí výhře nad Nice 3:2 vydává na jih Francie. Do hlavního města Azurového pobřeží se sešívaní vrací po dlouhých 23 letech, kdy zde nastoupili k ročníku Poháru vítězů pohárů. Utkání tehdy skončilo 2:2.

Oproti sobotnímu zápasu s Opavou nastoupí na levé obraně Jan Bořil místo Oscara Dorleyho. Ibrahima Traorého nahradí v defenzivní záloze Tomáš Holeš. Nica Stancia zastoupí v základu Ondřej Lingr. Na hrotu zůstává Jan Kuchta, který se dvěma góly prosadil jak v minulém zápase proti Opavě, tak v domácím utkání s Nice.

Zápas odvysílá v přímém přenosu ČT Sport, studio startuje ve 20:40.

Sestava: Kolář – Masopust, Kúdela, Zima, Bořil – Holeš, Ševčík – Sima, Lingr, Olayinka – Kuchta
Lavička: Stejskal, Kovář, Karafiát, Stanciu, Tecl, Provod, Oscar, Malínský, Traoré, Musa, Jurásek, Křišťan

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici ČT Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články