ONLINE: Od 21:00 první utkání play-off Ligy mistrů v Kluži | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 21:00 první utkání play-off Ligy mistrů v Kluži

Sešívané hrají od 21:00 o skupinu Ligy mistrů v Rumunsku na hřišti klužského CFR. Utkání vysílá O2 TV Sport.

Před Ondřejem Kolářem utvoří obrannou řadu Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, David Hovorka a Jan Bořil. Před nimi budou na pozici defenzivních štítů operovat Tomáš Souček společně s Ibrahimem Traorém. O ofenzivní šance se budou starat Nicolae Stanciu na krajích podporovaný Lukášem Masopustem a Peterem Olayinkou. Na hrot se pak postaví Mick van Buren.

Sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil – Souček, Traoré – Masopust, Stanciu, Olayinka – van Buren
Náhradníci: Kovář, Holeš, Hušbauer, Baluta, Škoda, Júsuf, Král

Utkání vysílá v přímém přenosu O2 TV Sport, studio startuje ve 20:30. Ti z vás, kteří O2 TV nemají, nemusí zoufat. Do 22. září totiž můžete sledovat sportovní pořady zcela zdarma. Návod, jak naladit sportovní přenosy nejen pro utkání v Rumunsku, najdete zde O2 TV Sport Pack zdarma

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS NAJDETE ZDEI tentokrát vás zápasem provede Radio Slavia, které můžete naladit i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články