ONLINE: Od 21:00 první utkání play-off Ligy mistrů v Kluži | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 21:00 první utkání play-off Ligy mistrů v Kluži

Sešívané hrají od 21:00 o skupinu Ligy mistrů v Rumunsku na hřišti klužského CFR. Utkání vysílá O2 TV Sport.

Před Ondřejem Kolářem utvoří obrannou řadu Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, David Hovorka a Jan Bořil. Před nimi budou na pozici defenzivních štítů operovat Tomáš Souček společně s Ibrahimem Traorém. O ofenzivní šance se budou starat Nicolae Stanciu na krajích podporovaný Lukášem Masopustem a Peterem Olayinkou. Na hrot se pak postaví Mick van Buren.

Sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil – Souček, Traoré – Masopust, Stanciu, Olayinka – van Buren
Náhradníci: Kovář, Holeš, Hušbauer, Baluta, Škoda, Júsuf, Král

Utkání vysílá v přímém přenosu O2 TV Sport, studio startuje ve 20:30. Ti z vás, kteří O2 TV nemají, nemusí zoufat. Do 22. září totiž můžete sledovat sportovní pořady zcela zdarma. Návod, jak naladit sportovní přenosy nejen pro utkání v Rumunsku, najdete zde O2 TV Sport Pack zdarma

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS NAJDETE ZDEI tentokrát vás zápasem provede Radio Slavia, které můžete naladit i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články