ONLINE: Od 21:00 první zápas play off proti Midtjyllandu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 21:00 první zápas play off proti Midtjyllandu

Od 21:00 vstoupí sešívaní prvním zápasem play off do boje o základní skupinu Ligy mistrů. V Edenu přivítají dánského mistra FC Midtjylland.

Sešívaní zahájí od 21:00 v Edenu proti dánskému FC Midtjylland prvním zápasem play off cestu do základní skupiny Ligy mistrů. Na rozdíl od loňského dvojzápasu s Kluží tak startuje Slavia v domácím prostředí, bude se ovšem muset obejít bez podpory sešívaných fanoušků.

Trenér Jindřich Trpišovský nebyl při volbě sestavy limitován žádnými zdravotními potížemi hráčů, jenom pouze počtem míst na soupisce pro Ligu mistrů. Stoperskou dvojici tvoří David Zima společně s Davidem Hovorkou. Nad nimi ve středu hřiště od úvodních minut operuje trojice ve složení Nicolae Stanciu, Petr Ševčík a Tomáš Holeš, který se v posledním utkání s Teplicemi předvedl skvělým výkonem. Práci na krajích zálohy zastanou Lukáš Masopust s Peterem Olayinkou a na hrotu je od úvodu Stanislav Tecl.

Utkání odvysílá v přímém přenosu O2 TV Sport, studio startuje v 20:30.

Sestava: Kolář – Coufal, Hovorka, Zima, Bořil – Holeš – Masopust, Stanciu, Ševčík, Olayinka – Tecl
Lavička: Kovář, Kúdela, Provod, Malínský, Takács, Traoré, Musa

  TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články