ONLINE: Osmifinále MOL Cupu v Jihlavě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Osmifinále MOL Cupu v Jihlavě

JIHLAVA – Sešívaní se v rámci osmifinále domácího poháru vydali na Vysočinu. Od 18:00 je čeká utkání s Jihlavou.
Červenobílí v úvodním utkání MOL Cupu porazili doma v Edenu druholigový Třinec 5:1. S Jihlavou už se slávisti na podzim potkali v rámci ligové soutěže, ve třetím kole zvítězili doma v Edenu 2:0 po gólech Hušbauera a Dannyho.

Druhý jmenovaný začne utkání na Vysočině v základní sestavě. Na hřišti ho doplní gólman Přemysl Kovář nebo kapitán Jiří Bílek a Per Egil Fo. Ve středu zálohy bude Jakub Hromada s Ruslanem Rotaněm, na křídlech Miroslav Stoch a Jaromír Zmrhal, v útoku bude hrozit Tomáš Necid.
Na marodce zůstávají Simon Deli, Michael Ngadeu, Muris Mešanovič i Dušan Švento.

Základní sestava: Kovář – Frydrych, Bílek (K), Jugas, Flo – Hromada, Rotaň – Stoch, Danny, Zmrhal – Necid

Lavička náhradníků: Laštůvka, Sobol, Altintop, van Buren, Hušbauer, Škoda


Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články