ONLINE: S Plzní v Edenu o čelo tabulky | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: S Plzní v Edenu o čelo tabulky

Sešívaní hrají od 19:00 doma s Plzní. Na hrotu se od začátku objeví Stanislav Tecl, v záloze Jaromír Zmrhal.

Oproti vítěznému zápasu v Teplicích udělal trenér Trpišovský dvě změny. Na stoperu nastoupí vedle Ngadeua uzdravený Simon Deli, na levém kraji zálohy bude od začátku hrát Jaromír Zmrhal. Alexandru Baluta i Ondřej Kúdela budou připraveni na lavičce náhradníků.

Slavia ztrácí před sedmým kolem na Plzeň tři body, poté, co Sparta porazila Duklu, navíc klesla na třetí příčku o dva body za letenského rivala. Sešívaní se skóre 14:3 vstřelili o jeden gól více než Plzeň, ta si ovšem své skóre 13:2 téměř z poloviny vybojovala v posledním zápase s Boleslaví (6:1).

Sešívaným se doma proti Plzni daří. Slavia vyhrála poslední čtyři utkání a ani v jednom z nich navíc neinkasovala, to vše s celkovým skóre 9:0. Poslední branku vstřelila Plzeň v Edenu v dubnu 2014. Tehdy díky Kovaříkovi a Wágnerovi zvítězila 2:0 a v sestavě Slavie byli z dnešního kádru jen Milan Škoda, ovšem na postu stopera, a Jaromír Zmrhal.

Sestava Slavie: Kolář – Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil – Souček – Stoch, Hušbauer (C), Sýkora, Zmrhal – Tecl

Náhradníci: Kovář, Zelený, Kúdela, Baluta, Škoda, Frydrych, Pokorný

SLEDUJTE ZÁPAS V ONLINE REPORTÁŽI

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články