ONLINE: SYNOT liga poprvé doma. Slavia hostí Baník | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: SYNOT liga poprvé doma. Slavia hostí Baník

PRAHA/EDEN - Poprvé v novém ročníku SYNOT ligy se Slavia představí na domácím trávníku v Edenu. V sobotu od 20:15 hostí sešívaní Baník Ostrava a vy můžete zápas sledovat v online reportáži na slavia.cz.
Slavii se povedl vstup do sezony, otočila zápas na Slovácku a po výhře 2:1 se usadila na druhém místě tabulky. Baník si v prvním kole obhlédl Prahu, když cestoval na Julisku, s Duklou ale vybojoval jen jeden bod za remízu 0:0. Po prvním zápase mu tak patří desátá příčka.

Zápas v Synot Tip Areně v edenu začíná ve 20:15 hodin a vy ho můžete sledovat v online textové reportáži na webu slavia.cz, na slávistickém twitteru @slaviaofficial nebo na facebookovém profilu Slavie facebook.com/skslaviaprahafotbal.


Slavia nastoupí v této sestavě: Hrubeš - Mikula, Latka, Bílek, Juhar - Baez, Zmrhal - Vukadinovič, Škoda, Černý - Balaj.
Náhradníci: Nitrianský, Boudjemaa, Kodr, Gecov, Petr, Piták, Berkovec.

Sestava Baníku Ostrava: Pavlenka - Sukup, Šichor, Kukec, Greguš, Narh, Frydrych, Holzer, Baránek, Svěrkoš, De Azevedo.
Náhradníci: Mensah, Štěpán, Lindpere, Petrus, Byrtus, Stronati, Šrom.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články