ONLINE: SYNOT liga startuje, Slavia hraje na Slovácku | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: SYNOT liga startuje, Slavia hraje na Slovácku

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Přesně po týdnu si slávisté zopakují dlouhou pouť na východ. Jen namísto hanácké perly Kroměříže bude cílem červenobílého autobusu slovácká metropole Uherské Hradiště. Zápas se Slováckem začíná ve 2O:15.
Slavia vstoupí do SYNOT ligy zápasem proti nepopulárnímu soupeři. Vždyť za posledních třináct let sešívaní zvítězili na Slovácku pouze dvakrát, naposledy pak v roce 2011. Od roku 2002 odehráli slávisté na Slovácku jedenáct utkání s bilancí dvě výhry, tři remízy a šest porážek a nepříznivým skóre 9:20. V posledních dvou sezonách odešli poraženi shodně 0:3.

Podaří se Slavii změnit nepříznivou statistiku a zabodovat na úvod nového ligového ročníku? Sledujte zápas v online reportáži na slavia.cz!


Budete přímo na stadionu? Sledujete zápas s přáteli v oblíbeném baru? Nebo doma? Nebo na chatě? Podělte se o své zážitky, fotografie nebo postřehy na twitteru nebo instagramu s hashtagem #vzhuruslavie. Ukažte sešívaným svou podporu i na sociálních sítích!



Aktuálně

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Výhra s Libercem na úvod nadstavby

22. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zvládly otočit nepříznivý průběh zápasu a v úvodním utkání nadstavby porazily na domácí půdě Slovan Liberec 4:2. Střelecky se prosadila Franny Černá, Gabriela Šlajsová, Tereza Krejčiříková a Tereza Szewieczková.

Další články