ONLINE: Sešívaní hrají generálku na jarní část | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Sešívaní hrají generálku na jarní část

Poslední přípravný zápas před startem jarní části hraje Slavia od 21:00, soupeřem je norský celek Rosenborg BK.

Rosenborg BK je s 22 tituly nejúspěšnějším celkem na domácí scéně. V Norsku se hraje soutěž systémem jaro-podzim, liga tak našemu soupeři začíná až koncem března a dnešní utkání je pro něj prvním zápasem v přípravě. Norský celek hrál na podzim základní skupinu Evropské ligy, ve které se utkal s celky Celtic Glasgow, RB Lipsko a Red Bull Salzburg. Ve skupině získal jediný bod, když v posledním utkání remizoval s RB Lipsko. Rosenborg touto remízou obral Lipsko o postup do jarní části.

Utkání se hraje na stadionu Estádio Algarve, kde se hrálo EURO 2004. Stadion je také dočasným domovem reprezentace Gibraltaru.

Sestava: Kolář - Coufal, Kúdela, Deli, Bořil - Souček, Hušbauer - Zmrhal, Ševčík, Stoch - Škoda

Zápas vysílá živě televizní stanice O2 TV Fotbal.

TEXTOVÝ ONLINE NAJDETE ZDE

Aktuálně

Vysoké vítězství U14 nad Plzní, mladší dorostenci natáhli úspěšnou sérii

16. 4. 2024
Kluci z U14 předvedli proti Plzni skvělý výkon a porazili lídra soutěže 7:1. Mladší dorostenci vyhráli už páté utkání v řadě. Přípravkám se povedlo přátelské utkání v Liberci. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

O tíze okamžiku, psychické odolnosti i výkonu Ogbua

14. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po prohře 0:1 s Viktorií Plzeň o chybějící agresivitě, špatném pohybu, zraněních, síle soupeře či (ne)kvalitě v ofenzivní části. Nezapomněl však vyzdvihnout výkon Oscara Dorleyho s Igohem Ogbuem, který se vrátil do základní sestavy.

Další články