ONLINE: Sešívaní hrají na Baníku | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Sešívaní hrají na Baníku

Od 15:00 hraje Slavie další ligové kolo na hřišti Baníku Ostrava.

Do utkání nezasáhnou zranění Simon Deli, Jakub Jugas, Lukáš Pokorný, Jakub Hromada, Mick van Buren, Marko Alvir, Jan Sýkora, Milan Škoda a Stanislav Tecl.

Po pauze v domácím poháru se do branky vrací Ondřej Kolář. Stoperská dvojice bude hrát ve složení Ondřej Kúdela a Michael Ngadeu, na krajích obrany pak naskočí Vladimír Coufal a Jan Bořil.

Ve středu záložní řady nastoupí duo Tomáš Souček a Ibrahim Traoré, před nimi pak Josef Hušbauer. Na krajích zálohy se objeví Miroslav Stoch a Jaromír Zmrhal.

V útoku se bude rvát Alexandru Baluta.

Sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Ngadeu, Bořil – Souček, Traoré – Stoch, Hušbauer, Zmrhal – Baluta
Náhradníci: Kovář – Olayinka, Zelený, Matoušek, Mešanovič, Frydrych, Valenta

ONLINE REPORTÁŽ ZE ZÁPASU ČTĚTE ZDE

UTKÁNÍ MŮŽETE POSLOUCHAT NA RÁDIU SLAVIA

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články