ONLINE: Šlágr kola v Plzni | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Šlágr kola v Plzni

Od 17:00 vyběhnou sešívaní do jednoho z klíčových soubojů jara. Na plzeňské půdě bude tým Jindřicha Trpišovského chtít ubránit a navýšit svůj šestibodový náskok.

Do utkání proti druhému celku tabulky nemůže trenér Jindřich Trpišovský počítat se zraněnými Janem Sýkorou, Murisem Mešanovičem, Stanislavem Teclem a Jakubem Hromadou. 

Oproti čtvrtečnímu duelu s Genkem tak vyrukoval trenér s jednou změnou v sestavě. Namísto Milana Škody, který v zápase Evropské ligy předvedl bojovný výkon a dostal se do řady příležitostí, nastoupí na hrotu útoku Peter Olayinka. Ten si tak připíše svůj osmý ligový start.

Mezi tyče se postaví slávistická jednička Ondřej Kolář. Obranu tvoří Vladimír Coufal a Jan Bořil na kraji a Michael Ngadeu-Ngadjui společně s Ondřejem Kúdelou ve stoperské dvojici.

Nad nimi bude v záloze operovat Tomáš Souček, Josef Hušbauer a Petr Ševčík na krajích podporovaní Jaromírem Zmrhalem a Miroslavem Stochem. Na hrotu se objeví již zmíněný Peter Olayinka.

Základní sestava: Kolář - Coufal, Ngadeu, Kúdela, Coufal - Souček, Hušbauer - Zmrhal, Ševčík, Stoch - Olayinka
Náhradníci: Kovář, van Buren, Deli, Škoda, Frydrych, Masopust, Král

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS NAJDETE ZDE

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články