ONLINE: Slavia bojuje od 19:20 o semifinále | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia bojuje od 19:20 o semifinále

Od 19:30 čeká slávisty na cestě za obhajobou Mol Cupu na domácí půdě čtvrtfinálové utkání proti Karviné. Přímý přenos můžete sledovat na ČT Sport.

Pro čtvrtfinálový duel nemohl trenér Jindřich Trpišovský počítat se službami pouze dlouhodobě zraněných Stanislava Tecla a Jakuba Hromady. Petr Ševčík už své zranění třísel plně doléčil a je Slavii k dispozici na lavici náhradníků.

Od prvních minut se mezi tyče postaví slávistická dvojka Přemysl Kovář. Obrannou čtveřici vytvoří na stoperu Simon Deli s Michaelem Ngadeuem a na becích Michal Frydrych a Jaroslav Zelený. Na pozici defenzivních štítů vyběhne Ibrahim Traoré s Alexem Králem a o útočné akce se bude od úvodu starat Josef Hušbaer na krajích podporovaný Peterem Olayinkou a Alexandrem Balutou. Prvního soutěžního startu v základní sestavě se od listopadu 2017 dočká také Mick van Buren, který se postaví na hrot.

Sestava: Kovář – Frydrych, Ngadeu, Deli, Zelený – Král, Traoré – Baluta, Hušbauer, Olayinka – van Buren
Náhraníci: Kuciak, Coufal, Zmrhal, Stoch, Ševčík, Masopust, Vlček

Přímý přenos čtvrtfinálového utkání můžete sledovat na ČT Sport. Studio startuje v 19:05, samotné utkání pak v 19:20.

TEXTOVÝ ONLINE Z UTKÁNÍ NAJDETE ZDE

Aktuálně

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Vysoké vítězství U14 nad Plzní, mladší dorostenci natáhli úspěšnou sérii

16. 4. 2024
Kluci z U14 předvedli proti Plzni skvělý výkon a porazili lídra soutěže 7:1. Mladší dorostenci vyhráli už páté utkání v řadě. Přípravkám se povedlo přátelské utkání v Liberci. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

Další články