ONLINE: Slavia hostí Slovácko. Vrací se Deli a Zmrhal | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hostí Slovácko. Vrací se Deli a Zmrhal

Slavia v rámci 26. ligového kola hostí doma Slovácko. Výkop utkání je v 15:00.
Slavii dnes trápí početné absence. Karetní trest si odpykávají Ondřej Kúdela, Jakub Hromada, Stanislav Tecl a Jan Sýkora. Chybí i dlouhodobí marodi Mick Van Buren, Muris Mešanovič, Ruslan Mingazov a brankář Martin Otáhal, který je také zraněný.

Zranění z předcházejících utkání ještě nepustí na plných devadesát minut Michaela Ngadeua, Josefa Hušbauera a kapitána Milana Škodu, všichni tři jsou ale nachystáni na lavičce.

Do základní sestavy se naopak vrací Simon Deli, který naskočí vedle Jakuba Jugase. Zpět v základu je také Jaromír Zmrhal a od úvodních minut naskočí i Pavel Bucha.

Základní sestava:
Kolář – Bořil, Jugas, Deli, Flo – Souček – Stoch, Danny, Bucha, Zmrhal – Necid

Lavička náhradníků: Kovář, Sobol, Hušbauer, Ngadeu, Škoda, Frydrych, Pokorný

Aktuálně

Žáci a dorostenci hráli s Jabloncem, mládežníci vyrazili do zahraničí

19. 3. 2024
Důležitou výhru 2:0 si připsali kluci z U17 proti Plzni. Mladší žáci vyrazili na přátelská utkání a miniturnaje do Německa. U10 a U11 čekala pražská derby se Spartou. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Další články