ONLINE: Slavia hostí Zlín | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hostí Zlín

V posledním kole první poloviny základní části přivítá Slavia v Edenu čtvrtý celek tabulky Zlín.

Trenér Jindřich Trpišovský nemůže do zápasu počítat se zraněnými Ondřejem Kolářem, Vladimírem Coufalem, Ondřejem Kúdelou, Lukášem Pokorným, Jakubem Hromadou, Mickem van Burenem a Stanislavem Teclem. Chybět bude také Ibrahim Traoré, který v derby viděl čtvrtou žlutou kartu. Ten by ale stejně kvůli dohodě klubů nemohl proti Zlínu nastoupit.

Ondřeje Koláře tak v brance nahradí Přemysl Kovář. Obrana je stejná jako v duelu s Kodaní, na krajích hrají Michal Frydrych a Jan Bořil, na stoperu pak Michael Ngadeu a Simon Deli. Ve středu záložní řady naskočí vedle Tomáše Součka Josef Hušbauer, před nimi pak Alex Baluta. Kraje zálohy patří opět Miroslavu Stochovi a Jaromíru Zmrhalovi, stejně tak je na hrotu opět Peter Olayinka.

Sestava: Kovář - Frydrych, Ngadeu, Deli, Bořil - Souček, Hušbauer - Stoch, Baluta, Zmrhal - Olayinka
Lavička: Vantruba - Jugas, Sýkora, Zelený, Matoušek, Škoda, Mešanovič

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE:

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články