ONLINE: Slavia hraje doma se Znojmem se změnami v sestavě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje doma se Znojmem se změnami v sestavě

PRAHA/EDEN – Slávisté v rámci 20. kola Gambrinus ligy hrají v Edenu se Znojmem. Do sestavy se vrátil kapitán Karel Piták a do obrany Milanové Škoda a Nitrianský.
Obrana má proti Znojmu tedy toto složení: Nitrianský, Škoda, Smejkal, Ritchie. V záloze zůstal Robert Hrubý, kterého ve středu pole doplnil Jaromíra Zmrhala.

Karel Piták nastoupí na pro něj v poslední době netradičním místě levého křídla, pod Tomášem Necidem bude operovat Damien Boudjemaa a zprava hraje Martin Juhar. Karetní trest do hry nepustí Marcela Gecova, zranění Martina Dobrotku a Tomáše Mičolu a viróza Mateje Rakovana

Znojmo je v tabulce na 9. místě a na sešívané má dvoubodový náskok. Na podzim Slavia v Brně, kde Znojmo hraje své domácí zápasy, vyhrála díky gólu Štěpána Koreše 1:0.

Sestava Slavie: Čontofalský – Nitrianský, Škoda, Smejkal, Ritchie – Hrubý, Zmrhal – Juhar, Boudjemaa, Piták - Necid

Náhradníci: Černý, Prošek, Lička, Mensah, Neves, Vošahlík, Dostál 

Sestava Znojma: Hrubý – Mudra, Odehnal, Hnaníček, Helísek – Reljić, Lacko, Haurdić, Cihlář – Diarrassouba, Vašíček



Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články