ONLINE: Slavia hraje od 17:00 na hřišti Liberce | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje od 17:00 na hřišti Liberce

Dalším zápasem sešívaných po říjnové reprezentační pauze je utkání na severu Čech, kde se Slavia utká s Libercem.

Do utkání nemohou kvůli zdravotním indispozicím zasáhnout Jakub Hromada, Marko Alvir, Lukáš Pokorný a Stanislav Tecl. Milan Škoda a Jan Sýkora ještě nejsou připraveni k zápasu.

Oproti duelu s Příbramí jsou v základní sestavě červenobílých dvě změny. Na pravém kraji obrany nahradí Michala Frydrycha Vladimír Coufal, místo Jana Matouška pak nastoupí Ibrahim Traoré, na hrot se pak posune Alex Baluta.

Branku hájí Ondřej Kolář. Vladimíra Coufala doplní na opačné straně obrany Jan Bořil, ve stoperské dvojici nastoupí Ondřej Kúdela a Michael Ngadeu.

Střed zálohy tvoří Tomáš Souček, Josef Hušbauer a Ibrahim Traoré. Na krajích záložní řady naskočí Miroslav Stoch a Jaromír Zmrhal.

V útoku dostal důvěru trenéra Alex Baluta.

Sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Ngadeu, Bořil – Souček, Hušbauer – Stoch, Traoré, Zmrhal – Baluta

Náhradníci: Kovář – Olayinka, Zelený, Matoušek, Deli, Mešanovič, Frydrych

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS NAJDETE ZDE.

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články