ONLINE: Slavia hraje od 17:00 v Příbrami, chybí Karol Kisel | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje od 17:00 v Příbrami, chybí Karol Kisel

PŘÍBRAM/STADION U LITAVKY - Od 17 hodin hrají svěřenci trenéra Miroslava Koubka v Příbrami. V sestavě chybí kapitán Karol Kisel, kterého na poslední chvíli nepustilo do hry svalové zranění.
Složení základní jedenáctky se až na kapitánovu absenci nezměnilo oproti pohárovému utkání s Varnsdorfem. Karola Kisela nahradil Jaromír Zmrhal, který bude ve středu pole operovat společně s Marcelem Gecovem. Před nimi hraje Mario Lička. Na lavičce je už po zranění Ondřej Petrák.

Slavia má na co navazovat. V minulém kole porazila Bohemians Praha 1905, v úterý vyřadila Varnsdorf z Poháru České pošty a když k tomu připočteme remízu v Plzni, výhru v přípravném utkání v Trutnově a pohárovou remízu 0:0 ve Varnsdorfu, tak tým Miroslava Koubka už pět zápasů v řadě neprohrál. 

Domácí Příbrami poslední dvě utkání nevyšla. Nejprve prohráli na půdě Znojma vysoko 0:3, následně vypadli z Poháru České pošty s Duklou. Z kádru soupeře působili ve Slavii dříve a krátce pouze Martin Abraham a Petr Švancara.

Sestava Slavie v Příbrami: Rakovan - Dostál, Škoda, Dobrotka, Neves - Gecov, Zmrhal - Nitrianský, Lička, Mičola - Juhar.

Lavička náhradníků: Řehák - Prošek, Petrák, Koreš, Čonka, Bazal, Škutka




Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články