ONLINE: Slavia hraje s Hradcem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje s Hradcem

PRAHA/EDEN ARENA – Sešívané čeká na Velikonoční pondělí soupeř z Hradce Králové. Výkop utkání je v 17:30.
Dnešní program začíná už v 17:15, kdy bude na velkoplošných obrazovkách probíhat přímý přenos tiskové konference, na které předseda představenstva Jaroslav Tvrdík oznámí důležitou informaci týkající se Slavie. Sledovat živě ji můžete také na facebookovém profilu Slavie.

O čtvrt hodiny později už začne samotné utkání 24. ligového kola. Od první minuty nastoupí uzdravený Milan Škoda, naopak záložník Jan Sýkora, kterého také v minulých dnech brzdilo zranění, začne zápas s Hradcem na lavičce, protože trenéři nechtějí riskovat obnovení jeho zranění. Do středu zálohy se po odpykání karetního trestu vrací Josef Hušbauer.

A jaká je aktuální situace na marodce? Marko Alvir už trénuje společně s týmem a Dušan Švento rehabilituje po operaci kolene. Chybí také Mick van Buren, ten má problémy s ramenem, které ale nejsou vážné.

Základní sestava: Pavlenka – Frydrych, Lüftner, Deli, Flo – Ngadeu – Mingazov, Hušbauer, Barák, Zmrhal – Škoda

Lavička náhradníků: Kovář, Bílek, Bořil, Mešanovič, Sýkora, Ščuk, Tecl

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články