ONLINE: Slavia hraje v Budějovicích, vrací se Škoda | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje v Budějovicích, vrací se Škoda

ČESKÉ BUDĚJOVICE/STŘELECKÝ OSTROV - Slavia od 18:00 hraje v Českých Budějovicích, které na sešívané ztrácí dva body v tabulce.
V sestavě udělal trenér Miroslav Beránek dvě změny. Místo Proška hraje v záloze Marek Kodr, Milan Černý se tak posune zpět na křídlo. Na hrotu útoku bude operovat uzdravený Milan Škoda.

Obrana zůstává beze změny, nastoupí tak oba hráči, kteří v minulosti působili v Českých Budějovicích - Martin Latka i Martin Dobrotka. Na pravé straně zálohy je Vukadin Vukadinovič, pod Milanem Škodou nastupuje Jaromír Zmrhal.


Sestava Slavie: Hrubeš - Dobrotka, Latka (K), Bílek, Juhar - Kodr, Baéz - Vukadinovič, Zmrhal, Černý - Škoda

Lavička náhradníků: Rakovan, Hrubý, Balaj, Petr, Piták, Fialka a Dostál

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články