ONLINE: Slavia hraje v Edenu s Karvinou | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje v Edenu s Karvinou

Od 18:00 hrají sešívaní v Edenu s Karvinou. Do sestavy Slavie se vrací Ondřej Kúdela, který nahradí vykartovaného Ngadeua.
To je jediná změna v sestavě, kterou trenér Trpišovský udělal oproti utkání v Brně. Michael Ngadeu dostal v minulém kole čtvrtou žlutou kartu, proto muselo dojít ke změně v obraně.

Stoperskou dvojici tak vytvoří s Jakubem Jugasem Ondřej Kúdela. Na krajích obrany nastoupí Michal Frydrych a Eduard Sobol. Na levé straně zálohy se opět představí Jan Bořil, kterého doplní ve středové formaci Stoch, Hušbauer, Souček a Hromada. Na hrotu bude operovat nejlepší střelec Slavie Milan Škoda.

Zdravotní problémy do dnešního zápasu nepustí Murise Mešanoviče, Micka van Burena, Ruslana Mingazova, Simona Deliho a Jaromíra Zmrhala.

Sestava Slavie: Kolář – Frydrych, Jugas, Kúdela, Sobol – Souček – Stoch, Hromada, Hušbauer, Bořil – Škoda

Lavička náhradníků: Kovář, Flo, Sýkora, Danny, Tecl, Necid, Pokorný

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články