ONLINE: Slavia prohrála v Teplicích. V sestavě Hrubý nebo Ritchie | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia prohrála v Teplicích. V sestavě Hrubý nebo Ritchie

TEPLICE/NA STÍNADLECH - Slavia pod novým trenérem Alexem Pastoorem hraje od 18:15 v Teplicích. V základní sestavě sešívaných jsou také dva nováčci - Robert Hrubý a Keegan Ritchie.
V brance oproti vítěznému utkání v Teplicích nedošlo ke změně, v základní sestavě se představí opět Kamil Čontofalský. Na levé straně obrany dojde ke změně, premiéru v Gambrinus lize si připíše jihoafrický zadák Keegan Ritchie. Fernando Neves se posune do středu obrany, protože Milana Škodu do utkání nepustí zdravotní problémy.

V záloze musel trenér řešit absenci "vykartovných" Vošahlíka a Pitáka. Poprvé v Gambrinus lize dostává od první minuty šanci záložník Robert Hrubý, který zaujme místo vedle Marcela Gecova. Pod Tomášem Necidem bude ve středu operovat Damien Boudjemaa, na křídlech nastoupí Martin Juhar a Jaromír Zmrhal.

Sestava Slavie: Čontofalský – Dostál, Smejkal, Neves, Ritchie – Gecov, Hrubý – Juhar, Boudjemaa, Zmrhal – Necid.




Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články