ONLINE: Slavia s Bohemkou bojuje o Vršovice, do sestavy se vrátil Gecov | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia s Bohemkou bojuje o Vršovice, do sestavy se vrátil Gecov

EDEN/PRAHA - Od 19 hodin hostí Slavia v Edenu Bohemians Praha 1905. Oproti utkání v Plzni se do sestavy vrací Marcel Gecov, který nahradil Jaromíra Zmrhala.
V brance nastoupí hrdina posledních minut z Plzně Matej Rakovan, na stoperu se vedle Martina Dobrotky představí opět Milan Škoda. Pro něj je to jistě zajímavé utkání, do Edenu totiž přišel právě z kádru vršovického soupeře.

V záloze dochází po týdnu k jedné změně. Ve středu zálohy operuje s Ondřejem Petrákem Marcel Gecov, který nahradil Jaromíra Zmrhala. Na pravém křídle dostal opět šanci mladík Václav Prošek, zleva nastupuje Milan Nitrianský. 

Roli podhrotového hráče bude plnit Mario Lička, který si tak připíše premiéru v základní sestavě v domácím utkání v Edenu. Na hrotu je opět Martin Juhar, střelec slávistické branky z Plzně.

Sestava Slavie proti Bohemians Praha 1905: Rakovan - Dostál, Škoda, Dobrotka, Neves - Petrák, Gecov - Prošek, Lička, Nitrianský - Juhar.

Lavička náhradníků: Řehák - Kisel, Mičola, Čonka, Škutka, Bazal, Zmrhal



Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články