ONLINE: Slavia vstupuje do ligy se změnami v sestavě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia vstupuje do ligy se změnami v sestavě

PRAHA – Slavia v sobotu ve 20:00 vykročí za obhajobou titulu v nejvyšší lize. V novém ročníku HET ligy hostí v Edenu Teplice a v sestavě je oproti 3. předkolu Ligy mistrů řada změn.
Branku hájí slávistická jednička a v obranné řadě došlo k jediné změně. Místo Simona Deliho je v základní sestavě kapitán Jiří Bílek. Jinak má obrana stejné složení jako proti Borisovu.

Záloha a útok má ale kompletně jiné složení. Na krajích budou operovat Ruslan Mingazov a Jaromír Zmrhal, ve středu Tomáš Souček, Jasmin Ščuk a pod hrotem nastupuje nováček Halil Altintop. Na hrotu útoku tentokrát dostal přednost Muris Mešanovič.

Před středeční odvetou 3. předkola Ligy mistrů jsou dnes na jen na tribuně Simon Deli a Ruslan Rotaň. Na lavičce pak budou připraveni Danny, Milan Škoda nebo Michael Ngadeu. Na marodce zůstávají jen Jan Sýkora, Jakub Hromada a problémy se zády trápí Per-Egila Floa.

Sestava Slavie:
Laštůvka – Frydrych, Bílek, Jugas, Bořil – Souček, Ščuk – Mingazov, Altintop, Zmrhal – Mešanovič

Lavička náhradníků:
Kovář, Danny, Hušbauer, Ngadeu, van Buren, Škoda, Švento


ONLINE REPORTÁŽ PŘÍMO Z EDENU ČTĚTE ZDE

Nové videopředstavení základní sestavy naleznete zde:

Aktuálně

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

O tíze okamžiku, psychické odolnosti i výkonu Ogbua

14. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po prohře 0:1 s Viktorií Plzeň o chybějící agresivitě, špatném pohybu, zraněních, síle soupeře či (ne)kvalitě v ofenzivní části. Nezapomněl však vyzdvihnout výkon Oscara Dorleyho s Igohem Ogbuem, který se vrátil do základní sestavy.

Chyběla vášeň, touha. Zbraně ale neskládáme

14. 4. 2024
Tomáš Vlček nejdříve soupeři zamezil ve skórování obětavým zákrokem na brankové čáře, ani on však nedokázal odvrátit porážku 0:1 na půdě Viktorie Plzeň. Příčiny neúspěchu i klíčové momenty popsal bezprostředně po konci duelu v Doosan Areně.

Další články