ONLINE: Slavia vstupuje do sezony proti Baníku! | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia vstupuje do sezony proti Baníku!

SYNOT TIP ARENA/EDEN - 48 dní, nebo chcete-li 1152 hodin bez ligového fotbalu je u konce. Slavia od 20:15 hostí v Edenu Baník Ostrava.
Sešívaní jdou do zápasu s jasným úkolem, protože chtějí po pěti letech konečně vyhrát úvodní utkání sezony. Do Edenu přijel Baník Ostrava, který Slavii v loňském ročníku sebral čtyři body. 

Před utkáním se se Slavií rozloučí dnes už legendární obránce David Hubáček a samozřejmě Slavia s ním. V sestavě Slavie oproti generálce proti Mostu nenastala žádná změna. Letní posily Radek Černý a Vojtěch Štěpán jsou připravené na lavičce.

Sestava Slavie: Čontofalský - Nitrianský, Petrák, Bortel, Čonka - Gecov - Kisel, Zmrhal - Mičola, Škoda, Juhar. 

Lavička: Černý - Koreš, Kolařík, Hurka, Štěpán, Fenin, Škutka.

ONLINE REPORTÁŽ V RÁMCI SLAVIA.CZ SLEDUJTE ZDE.

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Další články