ONLINE: Vršovické derby je tady! Mešanovič hlásí návrat | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Vršovické derby je tady! Mešanovič hlásí návrat

Od 18:00 hrají slávisté v Edenu s Bohemians Praha. Pouhé dva dny měli sešívaní na to, aby se připravili na vršovické derby.

Sestava Slavie doznala několika kosmetických změn. Na levé straně obrany nastupuje od úvodních minut Jaroslav Zelený, zbytek zadní řady je ve stejném složení, jako v minulých zápasech.

Do základu se vrací rumunský záložník Alexandru Baluta, který nastoupí na pozici pod útočníkem Stanislavem Teclem. Na křídlech pak budou operovat Jaromír Zmrhal a Miroslav Stoch. Ve středu zálohy doplní Balutu Hušbauer a Souček.

Velký návrat do nominace pro soutěžní utkání dnes hlásí Muris Mešanovič. Přesně po roce a třech dnech bude připraven k zápasu Slavie po dvou těžkých zraněních. Naopak na lavičce dnes bude chybět vedoucí týmu Stanislav Vlček, který si odpykává trest od disciplinární komise LFA. Místo něj tak funkci vedoucího vykoná asistent Jaroslav Köstl.

Seznam hráčů, kteří nejsou k utkání k dispozici kvůli zdravotním problémům, zůstává nadále dlouhý: Deli, Jugas, Pokorný, Alvir, Hromada, Olayinka, Sýkora, Škoda, van Buren.

Sestava Slavie: Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu, Zelený - Hušbauer, Souček - Stoch, Baluta, Zmrhal - Tecl

Lavička náhradníků: Kovář, Matoušek, Bořil, Mešanovič, Frydrych, Traoré, Valenta

ONLINE REPORTÁŽ Z EDENU ČTĚTE NA SLAVIA.CZ ZDE

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články