ONLINE: Získá Slavia další domácí výhru? Od 17:00 hraje v Edenu s Brnem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Získá Slavia další domácí výhru? Od 17:00 hraje v Edenu s Brnem

PRAHA/EDEN - Po dvou týdnech se vrací do Edenu Gambrinus liga. Od 17 hodin hrají sešívaní se Zbrojovkou Brno, do sestavy se vrací kapitán Kisel.
V obraně ale došlo k vynucené změně. Zraněného Martina Dobrotku, kterého do hry nepustí problémy s palcem ze zápasu s Příbramí, nahradí ve stoperské dvojici s Milanem Škodou Ondřej Petrák. 

Do zálohy se vrací kapitán Karol Kisel, který bude operovat před dvojicí Gecov - Lička. Ke změně na poslední chvíli došlo na pravém křídle. Tomáš Mičola si dnes poranil koleno, proto dostane šanci od začátku opět Václav Prošek.

Naváží sešívaní na poslední domácí výhru nad Bohemians Praha 1905? Připíšou si slávisté v čele s brankářem Matejem Rakovanem čtvrté čisté konto v řadě?

Sestava Slavie: Rakovan - Dostál, Škoda, Petrák, Neves - Gecov, Lička - Prošek, Kisel, Nitrianský - Juhar.

Lavička: Černý - Kolařík, Zmrhal, Koreš, Čonka, Bazal, Škutka.


Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články