ONLINE: od 15:30 utkání MOL Cupu proti Dukle | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: od 15:30 utkání MOL Cupu proti Dukle

Slavia vyzve v úterý od 15:30 v 1/16 finále MOL Cupu Duklu Praha.

Slavia se po krátké několikadenní pauze vrací opět do akce, v 1/16 finále MOL Cupu vyzve pražskou Duklu. Trenér Jindřich Trpišovský udělal v sestavě několik změn a dal prostor méně vytíženým hráčům. V brance za Slavii poprvé nastoupí Jan Stejskal, ve stoperské dvojici je další debutant, Taras Kačaraba, který bude hrát po boku Davida Hovorky. Na kraj obrany se vrací Lukáš Masopust, na levé straně bude hrát Oscar Dorley. V defenzivní záložní dvojici se představí Tomáš Holeš s Jakubem Hromadou. Útočné trio záložníků tvoří Mick van Buren, Michal Beran a Ondřej Lingr. V útoku začne Stanislav Tecl.

Zápas odvysílá v přímém přenosu ČT Sport.

Sestava: Stejskal – Masopust, Hovorka, Kačaraba, Oscar – Hromada, Holeš – van Buren, Beran, Lingr – Tecl
Lavička: Kovář, Bah, Stanciu, Olayinka, Sima, Traoré, Musa

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici ČT Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články