ONLINE: od 16:00 doma proti Mladé Boleslavi | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: od 16:00 doma proti Mladé Boleslavi

V prvním zápase po restartu se Slavia utká s Mladou Boleslaví. V základní sestavě zůstávají Sima i Kuchta.

Po restartu FORTUNA:LIGY nastoupí Slavia v domácím zápase proti Mladé Boleslavi. Trenér Jindřich Trpišovský posílá do zápasu téměř stejnou sestavu jako ve čtvrtek proti Nice až na jednu změnu – na postu Ondřeje Lingra nastupuje Nico Stanciu, který minule chyběl kvůli narození dcery. Po dobrém výkonu a gólu proti Nice si místo v základní sestavě udrželi devatenáctiletý Abdallah Sima a Jan Kuchta, který vstřelil dva góly. 

I pro tento zápas  bohužel ze zdravotních důvodů chybí Lukáš Provod, Ondřej Kúdela, Ondřej Karafiát, Jan Bořil, Tomáš Malínský a Přemysl Kovář. Jan Stejskal nemůže nastoupit kvůli pravidlům hostování. Na lavičce náhradníků je k dispozici Laco Takács i Ondřej Lingr.

Utkání odvysílá v přímém přenosu O2 TV, studio startuje v 15:30.

Sestava: Kolář – Masopust, Hovorka, Zima, Oscar – Ševčík, Holeš – Sima, Stanciu, Olayinka – Kuchta
Lavička: Vágner, Tecl, Takács, Traoré, Lingr, Musa, Jurásek 

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články