ONLINE: od 18:00 proti Zlínu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: od 18:00 proti Zlínu

Slavia se v rámci dohrávky 12. kola FORTUNA:LIGY představí na hřišti Zlínu.

Trenér Jindřich Trpišovský udělal v základní sestavě dvě změny oproti víkendovému utkání v Karviné. V bráně začne Ondřej Kolář. Na pravé obraně místo Lukáše Masopusta nastoupí Alexander Bah, zbytek obranné čtveřice tvoří Ondřej Kúdela, David Hovorka a Jan Bořil. Defenzivní záložníci budou stejně jako minule Tomáš Holeš s Lukášem Provodem. V útočném záložním triu startuje Abadallah Sima, Nicolae Stanciu a Peter Olayinka, který nahradí Oscara Dorleyho. V útoku tradičně nastupuje Jan Kuchta.

Ze zdravotních důvodů nebudou pro utkání k dispozici Petr Ševčík, Stanislav Tecl, Mick van Buren, Júsuf Hilál, David Zima a Lukáš Masopust, který si přivodil lehké zranění v zápase proti Karviné.

V přímém přenosu zápas odvysílá stanice O2 TV Sport, studio začíná v 17:40.

Sestava: Kolář – Bah, Kúdela, Hovorka, Bořil – Holeš, Provod, Sima, Stanciu, Olayinka – Kuchta
Lavička: Kovář, Oscar, Hromada, Traoré, Kačaraba, Lingr, Musa

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články