Od 14:00 úvodní zápas Ligy mistryň | SK Slavia Praha
Více

Od 14:00 úvodní zápas Ligy mistryň

Liga mistryň: Fotbalistky Slavie dnes vstoupí od 14:00 do úvodního zápasu round of 32 proti itálské Fiorentině!

Zápas můžete sledovat od 14:00 na stránkách - www.acffiorentina.com

Trenér Michal Kolomazník posílá do zápasu téměř stejnou sestavu jako do posledních ligových zápasu, které se odehrály před dvěma měsící.

Branku slávistek bude bránit brankářská jednička Votíková, obranu bude řidít zkušená dvojice Necidová s Pincovou. Na pravém kraji bude hrát Jarchovská, vlevo kapitánka týmu Bartovičová, která se přesunula od nové sezony ze středu obrany na kraj. Defenzivní úkoly dnes budou plnit švédka Persson s Cahynovou a doplňovat útok ze středu zálohy bude Krejčiříková. O křídelní prostory se pro tento zápas postarají Szewieczková s Divišovou a skvělou střeleckou formu v této sezóně se bude snažit potvrdit útočnice Kožárová. 

Sestava: Votíková, Jarchovská, Pincová, Necidová, Bartovičová, Divišová, Cahynová, Persson, Szewieczková, Kožárová, Krejčiříková

Lavička: Lukášová, Sladká, Veselá, Karasová, Žemberyová, Šlajsová, Černá, Šurnovská, Khýrová, Huvarová

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články