Od 14:30 derby žen v Edenu! | SK Slavia Praha
Více

Od 14:30 derby žen v Edenu!

Od 14:30 odehrají slávistky v rámci 9. kola 1.ligy žen utkání na domácím hřišti v Edenu proti rivalovi ze Sparty.

Slávistky změří síly se svými rivalkami v této sezóně podruhé. Momentálně jsou naše děvčata po osmi kolech v čele tabulky s náskokem tří bodů. První napínavý duel vyhrály slávistky na půdě soupeře 2:1, kdy se prosadila Tereza Kožárová a vítěznou branku vstřelila Kateřina Svitková. Přijďte podpořit naše slávistky od 14:30 do tréninkového centra Eden na hřiště T1, hned vedle Sinobo Stadium.  

„Na derby se opravdu těším, je to pro nás jeden z vrcholů podzimní části. Doufám že se budeme prezentovat naší technickou hrou a nedáme Spartě ani centimetr na hřišti zadarmo. Ráda bych pozvala fanoušky na nejlepší zápas co v lize můžou vidět, doufám že nám pomůžou dostat ze sebe to nejlepší„ komentuje před zápasem střelkyně týmu Tereza Kožárová.

Pocity před zápasem přidala i Simona Necidová „Na derby se těším tak jako na každý zápas. Vždy chceme na hřišti odevzdat maximum a předvést to, na čem pracujeme v tréninku. Doufám, že nás přijde na domácí zápas podpořit hodně lidí a my je za to odměníme pohledným fotbalem s vítězným koncem“.

Aktuálně

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Vysoké vítězství U14 nad Plzní, mladší dorostenci natáhli úspěšnou sérii

16. 4. 2024
Kluci z U14 předvedli proti Plzni skvělý výkon a porazili lídra soutěže 7:1. Mladší dorostenci vyhráli už páté utkání v řadě. Přípravkám se povedlo přátelské utkání v Liberci. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

Další články