Odměna fanouškům: Na Duklu ke vstupence druhá zdarma! | SK Slavia Praha
Více

Odměna fanouškům: Na Duklu ke vstupence druhá zdarma!

PRAHA - V neděli 4. října čeká Slavii další důležité pražské derby. Od 14:30 se tým Dušana Uhrina utká s Duklou. Pojďme zaplnit stadion!
Slavia se rozhodla poděkovat fanouškům za úžasnou podporu v derby se Spartou a připravila mimořádnou odměnu: Ke každé vstupence na Duklu dostane fanoušek další zdarma! Akce platí i v případě permanentky. Pokud jste její majitel, dostanete jeden lístek zadarmo.

Věřím, že i další derby bude naše. A k tomu potřebujeme, aby nás v hledišti podporovalo co nejvíce fanoušků," říká střelec vítězného gólu v derby se Spartou Jaromír Zmrhal.

Pojďme ukázat, že elektrizující atmosféra na zápasu se Spartou nebyla náhodná. Vezměte rodiny, příbuzné a přátelé v neděli po obědě ve 14:30 do Edenu. Slavia vám věnuje každou druhou vstupenku zdarma. Zaplníme Eden?

Vstupenky na derby s Duklou si můžete jako tradičně pořídit jak přes Ticketportal při kliknutí na tento odkaz, tak na pokladnách v Edenu. Zde bude prodej spuštěn ve středu 30. září od 13:00. Majitelé permanentek, stejně jako ti, kteří si již vstupenku na Duklu zakopili, si mohou vyzvednout vstupenku zdarma na pokladnách. 

Tuto akci lze uplatnit na vstupenky kamkoliv na stadion kromě sektoru rodiče a děti a sektoru hostí. Slevu nelze kombinovat s dětskou slevou.

Otevírací doba pokladen v Edenu:

Středa 30. září 13:00 – 19:00
Čtvrtek 1. října 12:00 – 18:00
Pátek 2. října 12:00 – 18:00
Neděle 4. října 10:00 – zápas


Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články