Odměna za loňský rok. Dokázal jsem si, že na to mám | SK Slavia Praha
Více

Odměna za loňský rok. Dokázal jsem si, že na to mám

Tomáš Holeš hovořil v rozhovoru po prodloužení smlouvy o svých pocitech, snaze navázat na loňský fenomenální ročník i aklimatizaci na soustředění v portugalském Algarve.

Se Slavií jste prodloužil smlouvu do roku 2026, jak se cítíte?
„Jsem moc šťastný, že mi vedení klubu důvěřuje a nabídlo mi nový kontrakt. Rád jsem ho přijal, jsem ve Slavii spokojený. Za dva a půl roku jsem si k ní vybudoval silný vztah. Stejně tak k lidem ve vedení a k fanouškům. Jsem moc rád, že tady budu dál působit."

Berete to zčásti i jako odměnu za loňský ročník, který byl z klubového i vašeho osobního hlediska fantastický?
„Je to tak. Jako tým jsme dokázali velké věci a já osobně jsem prožil asi nejlepší sezonu v kariéře. Takže ano, beru to jako takovou odměnu."

Vnímáte, že prodloužení smlouvy o čtyři roky stejně jako vaše loňské výkony sebou ponesou zvýšený tlak?
„Asi ano. Pořád ale máme ty nejvyšší cíle, budu se snažit je naplnit, to je pro mě ten největší závazek. Není jednoduché hrát v tak velkém klubu, ale dokázal jsem si, že na to mám. Chci předvědět takové výkony, jako doposud."

Jak jste vůbec strávil vánoční pauzu, načerpal jste síly?
„Pauza trvala čtrnáct dní, za mě je to dostačující volno. Věnoval jsem ho hlavně své rodině, svojí ženě a dcerce. Objeli jsme všechny příbuzné a zajeli jsme si i na takovou krátkou dovolenou po Česku. Takže jsem si plně odpočal a užil si rodiny."

Ve čtvrtek začalo soustředění v portugalském Algarve, jak se vám resort zamlouvá?
„Už jsme zde poněkolikáté a mně se tady hodně líbí. Máme tady všechno, co potřebujeme. Hřiště je hned u hotelu, posilovna, navíc krásné počasí. Máme to i blízko k moři, takže za mě super."

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články