Odveta Ligy mistryň proti Arsenalu už ve čtvrtek! | SK Slavia Praha
Více

Odveta Ligy mistryň proti Arsenalu už ve čtvrtek!

Už ve čtvrtek hostí slávistky v odvetě Ligy mistryň na stadionu v Edenu londýnský Arsenal. Utkání můžete sledovat živě od 18:30 na Slavia TV.

Slávistky čeká ve čtvrtek 9. září od 18:30 odveta Ligy mistryň proti Arsenalu, kterému v úvodním duelu podlehly 0:3. V Edenu tak budou potřebovat vaši podporu. Permanentkáři mají vstup zdarma, ostatní za 100 Kč nebo 50 Kč. Informace o vstupenkách zde. 

„Chtěli bychom navázat na druhý poločas z úvodního zápasu na hřišti Arsenalu, kdy se se nám dařila přechodová fáze, ze které se nám naskytlo několik brankových příležitostí. Nejde bránit jednotlivce z týmu Arsenalu, jejich individuální kvalita je obrovská a pozor si musíme dát na celý tym, i na hráčky z lavičky, které nastoupí. Do Edenu přijede top tým z anglické ligy, doufáme, že přijde co nejvíce fanoušků, poženou nás dopředu a my se budeme snažit divákům odvděčit a uhrát co nejlepší výsledek,“ líčí pocity před zápasem trenér Michal Kolomazník.

„Očekávám velmi těžké utkání, ale budeme se snažit vstřelit branku a uhrát co nejlepší výsledek. Přijede jeden z nejlepších anglických týmů, věřím, že fanoušci uvidí kvalitní utkání, a doufám, že se můžou těšit i na branky v sítí londýnského Arsenalu,“ těší se na odvetu na domácí půdě Simona Necidová.  

„V úvodním zápase jsme prohrály 3:0, kdy jsme branky dostaly po vlastních individuálních chybách, je tedy potřeba se toho do odvety vyvarovat a ideálně vstřelit soupeři branku, kdy jsme si na ni dokázaly vypracovat šance už v prvním utkání. Myslím, že zvučné jméno Arsenalu je samotnou pozvánkou na zápas, láká i jejich hráčka Vivianne Miedama, která patří mezi nejlepší útočnice na světě. Doufám, že přijde hodně slávistických fanoušků a uvidí kvalitní zápas ženského fotbalu,“ zve na utkání kapitánka týmu Diana Bartovičová. 


Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články