Ondřej Kolář podepsal novou smlouvu bez výstupní klauzule! | SK Slavia Praha
Více

Ondřej Kolář podepsal novou smlouvu bez výstupní klauzule!

Na začátku nové sezony Slavia prodloužila kontrakt s brankářem Ondřejem Kolářem. Nová smlouva platí do 30. června 2022.

„Domluvili jsme se na novém kontraktu bez výstupní klauzule, kterou Slavia nechtěla a pro mě to nebyl žádný problém. Jsem moc rád, že jsme se na nové smlouvě dohodli, protože můžu pracovat s čistou hlavou a neřešit věci okolo,“ pochvaluje si brankář Ondřej Kolář.

Vedení klubu se rozhodlo nabídnout brankáři smlouvu jen po půlroce působení ve Slavii. Překvapila ho nabídka nového kontraktu? „Samozřejmě, jsem tu zatím jen chvíli. Ale tímto vidím, že si mě Slavia váží a chce, abych tady pokračoval delší dobu. Já jsem ani chvíli neváhal a domluvili jsme se s panem Tvrdíkem a Honzou Nezmarem. Jsem za to ohromně rád,“ má radost slávistická jednička.

Ve Slavii chytá liberecký odchovanec od zimy a na jaře pomohl ke druhému místu a hlavní vítězství v MOL Cupu. „Pro mě je v současné době Slavia jasně na prvním místě. Nikam jsem odcházet nechtěl. Chci v klubu pokračovat a dosáhnout tady úspěchů. Jsem tady krátkou dobu, a proto si toho moc vážím,“ pokračuje Kolář, jemuž absence výstupní klauzule ve smlouvě nevadí.

„S panem Tvrdíkem se dá vždycky domluvit, můžeme to vždy řešit, když bude nějaká nabídka na stole. Nechtěl jsem ale podléhat jakýmkoliv spekulacím, jsem rád, že to mám za sebou a máme to podepsané. Takže už se můžu soustředit jen na zápasy,“ těší brankáře.

Působení ve Slavii si Ondřej Kolář nemůže vynachválit. „Jsem tady naprosto spokojený a nadšený z party, která v klubu je. V kabině se utvořil neskutečný tým, což je vidět i na hřišti. Postupně to do sebe zapadá, takže věřím, že úspěchy brzy přijdou,“ hledí do budoucna s optimismem.

Jak hodnotí svůj první půlrok v sešívaném? „Byl to pro mě první přestup ve fotbalové kariéře, navíc do tak velkého klubu, jakým Slavia je. Mám z toho prvního aklimatizačního půlroku smíšené pocity. Na jednu stranu jsem rád, že jsme vyhráli pohár a udrželi druhé místo, na druhou stranu vím, že mi nevyšlo derby a zápas s Jabloncem. I takové momenty se v kariéře dějí, i když bych to nejradši hodil za hlavu,“ uvědomuje si Kolář jarní úspěchy i neúspěchy.

„Teď mám takové cíle, že chci klukům pomoci co nejvíce, dostávat co nejméně gólu a vyvarovat se zbytečným chybám, které mě neminuly a měl jsem je,“ popisuje třiadvacetiletý gólman.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články